Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasty można robić na wiele rożnych sposobów. Połączenie twarogu z rybami daje świetny smak. Dzisiaj przedstawiam jedną z nich, bardzo prostą, ale jakże smaczną :)
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15721
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4746
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 410
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15721
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4746
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 410
Składniki
Twaróg dokładnie rozcieramy, aby było jak najmniej grudek, dodajemy odrobinę mleka dla lepszej konsystencji. Jedną sardynkę odkładamy z puszki, resztę miksujemy z twarożkiem, dodając odrobinę oleju z sardynek. Solimy i pieprzymy do smaku. Pastę podajemy posypaną obficie szczypiorkiem, drobno posiekaną papryką, dokładamy odłożoną sardynkę i przekrojone na pół jajko. Podajemy z pieczywem.