Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasty można robić na wiele rożnych sposobów. Połączenie twarogu z rybami daje świetny smak. Dzisiaj przedstawiam jedną z nich, bardzo prostą, ale jakże smaczną :)
Paprykarz szczeciński to wymieszane mięso ryb, ryż, koncentrat pomidorowy, o...
Odsłon: 24
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 114
Paprykarz szczeciński to wymieszane mięso ryb, ryż, koncentrat pomidorowy, o...
Odsłon: 24
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 114
Składniki
Twaróg dokładnie rozcieramy, aby było jak najmniej grudek, dodajemy odrobinę mleka dla lepszej konsystencji. Jedną sardynkę odkładamy z puszki, resztę miksujemy z twarożkiem, dodając odrobinę oleju z sardynek. Solimy i pieprzymy do smaku. Pastę podajemy posypaną obficie szczypiorkiem, drobno posiekaną papryką, dokładamy odłożoną sardynkę i przekrojone na pół jajko. Podajemy z pieczywem.