Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasty można robić na wiele rożnych sposobów. Połączenie twarogu z rybami daje świetny smak. Dzisiaj przedstawiam jedną z nich, bardzo prostą, ale jakże smaczną :)
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 131
Eggah to nic innego jak pieczony omlet z dodatkiem warzyw. Danie wywodzi się...
Odsłon: 195
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 109
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 37836
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 131
Eggah to nic innego jak pieczony omlet z dodatkiem warzyw. Danie wywodzi się...
Odsłon: 195
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 109
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 37836
Składniki
Twaróg dokładnie rozcieramy, aby było jak najmniej grudek, dodajemy odrobinę mleka dla lepszej konsystencji. Jedną sardynkę odkładamy z puszki, resztę miksujemy z twarożkiem, dodając odrobinę oleju z sardynek. Solimy i pieprzymy do smaku. Pastę podajemy posypaną obficie szczypiorkiem, drobno posiekaną papryką, dokładamy odłożoną sardynkę i przekrojone na pół jajko. Podajemy z pieczywem.