Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy chyba spotkał się z dylematem co zrobić z warzywami po ugotowaniu rosołu czy bulionu. Większość pewnie robi sałatkę warzywną. jest inne rozwiązanie, bardziej proste i szybsze w wykonaniu. Pasta warzywa. Może być wegeteriańska - jeżeli gotowaliśmy tylko bulion warzywny lub nie skoro mamy warzywa z rosołu. Przyprawy podane w przepisie można, a nawet jest wskazane aby dodać pod swój smak.
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13245
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 417
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9731
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13245
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 417
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9731
Składniki
Warzywa po wyjęciu z rosołu przestudzić, pokroić na mniejsze kawałki, włożyć do miski. Dodać wszystkie przyprawy, zblendować wszystko na gładką pastę.