Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy chyba spotkał się z dylematem co zrobić z warzywami po ugotowaniu rosołu czy bulionu. Większość pewnie robi sałatkę warzywną. jest inne rozwiązanie, bardziej proste i szybsze w wykonaniu. Pasta warzywa. Może być wegeteriańska - jeżeli gotowaliśmy tylko bulion warzywny lub nie skoro mamy warzywa z rosołu. Przyprawy podane w przepisie można, a nawet jest wskazane aby dodać pod swój smak.
Kurczak w sosie serowo śmietankowym to fajna i prosta propozycja na obiad dl...
Odsłon: 7694
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 2733
Kultowe słodkie przekąski od dawna są inspiracją do wypieków i deserów bez pi...
Odsłon: 71230
Kurczak w sosie serowo śmietankowym to fajna i prosta propozycja na obiad dl...
Odsłon: 7694
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 2733
Kultowe słodkie przekąski od dawna są inspiracją do wypieków i deserów bez pi...
Odsłon: 71230
Składniki
Warzywa po wyjęciu z rosołu przestudzić, pokroić na mniejsze kawałki, włożyć do miski. Dodać wszystkie przyprawy, zblendować wszystko na gładką pastę.