Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy chyba spotkał się z dylematem co zrobić z warzywami po ugotowaniu rosołu czy bulionu. Większość pewnie robi sałatkę warzywną. jest inne rozwiązanie, bardziej proste i szybsze w wykonaniu. Pasta warzywa. Może być wegeteriańska - jeżeli gotowaliśmy tylko bulion warzywny lub nie skoro mamy warzywa z rosołu. Przyprawy podane w przepisie można, a nawet jest wskazane aby dodać pod swój smak.
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 629
Bardzo smaczna sałatka z makreli, bo nie tylko tuńczyk jest świetny na sałatk...
Odsłon: 15
Ciasto czekoladowe można przygotować na wiele różnych sposobów. Ważne by w ta...
Odsłon: 27
Pyszny początek dnia
Odsłon: 1967
Pieczona cukinia jest pyszna. Chrupiąca. Polecam.
Odsłon: 4681
Równie smaczna ale mniej włóknista siostra fasolki szparagowej.
Odsłon: 138
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 629
Bardzo smaczna sałatka z makreli, bo nie tylko tuńczyk jest świetny na sałatk...
Odsłon: 15
Ciasto czekoladowe można przygotować na wiele różnych sposobów. Ważne by w ta...
Odsłon: 27
Pyszny początek dnia
Odsłon: 1967
Pieczona cukinia jest pyszna. Chrupiąca. Polecam.
Odsłon: 4681
Równie smaczna ale mniej włóknista siostra fasolki szparagowej.
Odsłon: 138
Składniki
Warzywa po wyjęciu z rosołu przestudzić, pokroić na mniejsze kawałki, włożyć do miski. Dodać wszystkie przyprawy, zblendować wszystko na gładką pastę.