Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
w oryginale nazywała się żeglarska chociaż nie mam pojęcia czemu dlatego zmieniłam jej nazwę
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3814
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414592
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2348
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3814
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414592
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2348
Składniki
Rzodkiewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach, szczypiorek drobno posiekać, dodać majonez, sól, pieprz wymieszać i podawać z pieczywem. Najlepiej smakuje zaraz po przyrządzeniu. Pasta jest banalnie prosta ale niezwykle smaczna. Smacznego