Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
w oryginale nazywała się żeglarska chociaż nie mam pojęcia czemu dlatego zmieniłam jej nazwę
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27306
Polecam, pychota.
Odsłon: 228
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 45
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27306
Polecam, pychota.
Odsłon: 228
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 45
Składniki
Rzodkiewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach, szczypiorek drobno posiekać, dodać majonez, sól, pieprz wymieszać i podawać z pieczywem. Najlepiej smakuje zaraz po przyrządzeniu. Pasta jest banalnie prosta ale niezwykle smaczna. Smacznego