Do góry

Śniadania Przepis na:

pasta wiosenna

pasta wiosenna

Autor:

Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 7939

Dodano:

Odsłon: 16338

w oryginale nazywała się żeglarska chociaż nie mam pojęcia czemu dlatego zmieniłam jej nazwę

Składniki

  • pęczek rzodkiewek
  • pęczek szczypiorku
  • 2 łyżki majonezu (u mnie kielecki)
  • sól, pieprz
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Rzodkiewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach, szczypiorek drobno posiekać, dodać majonez, sól, pieprz wymieszać i podawać z pieczywem. Najlepiej smakuje zaraz po przyrządzeniu. Pasta jest banalnie prosta ale niezwykle smaczna. Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Konto usunięte 15 kwietnia 2013 Bardzo fajny i szybki przepis.
Zobacz mój
http://inews.com.pl/WordPress3/sernik-rzodkiewkowy

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń