Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kwiaty na stole zawsze przywołują uśmiech, a już kwiaty które są jadalne to uczta także dla podniebienia.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Składniki
Ugotowane na twardo jajka zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Oczyszczone, umyte i osuszone rzodkiewki zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Szczypiorek i roszponkę drobniutko posiekać. Wszystkie składniki ze sobą połączyć i dodać jeszcze twarożek. Dobrze wymieszać. Dodać do smaku pieprz młotkowany z kolendrą i sól. Ponownie wymieszć i przełożyć do małej salaterki. Udekorować listkami sałaty roszponki i rzodkiewkami wykrojonymi w kształt kwiatków. Smacznego. Miłego dnia.