Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i aromatyczna pasta do kanapek. Idealnie komponuje się z wędliną.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1125
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 177
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2213
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4256
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1125
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 177
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2213
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4256
Składniki
Awokado przekrawamy na pół, usuwamy pestkę, miąższ przekładamy do wysokiego naczynia. Następnie dodajemy pokruszony ser, płatki chili i blendujemy na jednolitą masę. Podajemy do chleba, jako dodatek do wędlin. Jeśli chcemy by pasta dłużej postała, wrzucamy do niej pestkę i szczelnie zamykamy.