Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z awokado i tuńczyka

Pasta z awokado i tuńczyka

Autor:

Przepisów i artykułów: 2141 Ocena: 47690

Dodano:

Odsłon: 20580

Bardzo prosta w wykonaniu i smaczna pasta, idealna na kanapki.

Składniki

  • 1 awokado
  • 1 puszka rozdrobnionego tuńczyka w wodzie
  • 1 pęczek szczypiorku
  • sól, pieprz
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie


  1. Awokado przekrawamy na pół, usuwamy pestkę, obieramy i kroimy na mniejsze kawałki.
    Tuńczyka osączamy z zalewy, dodajemy do awokado i miksujemy.
    Do zmiksowanej pasty dodajemy posiekany szczypiorek, mieszamy i doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (14)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń