Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta w wykonaniu i smaczna pasta, idealna na kanapki.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8272
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1198
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10023
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4588
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 626
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8272
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1198
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10023
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4588
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 626
Składniki
Awokado przekrawamy na pół, usuwamy pestkę, obieramy i kroimy na mniejsze kawałki. Tuńczyka osączamy z zalewy, dodajemy do awokado i miksujemy. Do zmiksowanej pasty dodajemy posiekany szczypiorek, mieszamy i doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem.