Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka pasta na świeże pieczywo.Śniadanie lub kolacja:)
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 1214
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 329
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 37
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 1214
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 329
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 37
Składniki
Fasolkę odcedzić i rozgnieść widelcem lub zblendować Pomidora obrać ze skórki i wyjąć środek. Drobniutko pokroić. Dodać drobno pokrojoną cebulę,bazylię,przeciśnięty przez praskę czosnek,pieprz i sol. Wszystko wymieszać.Można dodać łyżeczkę oliwy.
Smacznego życzę!