Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka pasta na świeże pieczywo.Śniadanie lub kolacja:)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5626
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1108
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12216
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5164
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1533
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5626
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1108
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12216
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5164
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1533
Składniki
Fasolkę odcedzić i rozgnieść widelcem lub zblendować Pomidora obrać ze skórki i wyjąć środek. Drobniutko pokroić. Dodać drobno pokrojoną cebulę,bazylię,przeciśnięty przez praskę czosnek,pieprz i sol. Wszystko wymieszać.Można dodać łyżeczkę oliwy.
Smacznego życzę!