Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne źródło potasu i witaminy A.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2423
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4584
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1687
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 522
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2423
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4584
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1687
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 522
Składniki
Młody bób ugotowałam do miękkości około kwadransa. Ziarno po przełamaniu nie powinno być zbielałe. Obrałam go z osłonek, dodałam oliwę, sól, chili, czosnek i sok z cytryny. całość zgniotłam widelcem. Gładszą masę można uzyskać malakserem, którego nie miałam.
Świetnie smakuje na grzankach. Smacznego :)