Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne źródło potasu i witaminy A.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Młody bób ugotowałam do miękkości około kwadransa. Ziarno po przełamaniu nie powinno być zbielałe. Obrałam go z osłonek, dodałam oliwę, sól, chili, czosnek i sok z cytryny. całość zgniotłam widelcem. Gładszą masę można uzyskać malakserem, którego nie miałam.
Świetnie smakuje na grzankach. Smacznego :)