Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne źródło potasu i witaminy A.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 786
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 919
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2818
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 786
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 919
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2818
Składniki
Młody bób ugotowałam do miękkości około kwadransa. Ziarno po przełamaniu nie powinno być zbielałe. Obrałam go z osłonek, dodałam oliwę, sól, chili, czosnek i sok z cytryny. całość zgniotłam widelcem. Gładszą masę można uzyskać malakserem, którego nie miałam.
Świetnie smakuje na grzankach. Smacznego :)