Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała pasta z cieciorki i awokado, do tego kilka dodatków i mamy wspaniałe śniadanie. Zapraszam :)
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29578
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2222
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29578
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2222
Składniki
Awokado wydrążamy i rozgniatamy widelcem, cieciorkę odcedzamy i blendujemy na gładką masę, rzodkiewki kroimy w kosteczkę, jajka ucieramy na drobnej tarce a szczypiorek drobno siekamy. Wszystkie składniki łączymy ze sobą i doprawiamy ziołami lub solą i pieprzem. Podajemy z pieczywem :) Smacznego :) Smacznego. Zapraszam na blog www.pyszotki.pl