Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna pasta na piątkowe śniadanko:)
Zapiekanka obłędna w smaku!
Odsłon: 357
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 445
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 841
Zapiekanka obłędna w smaku!
Odsłon: 357
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 445
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 841
Składniki
Fasolę namoczyć , następnego dnia ugotować, jajka ugotować, cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć na maśle na złoty kolor. Wszystko przepuścić przez maszynkę, dać majonez, musztardę, doprawić do smaku, dokładnie wymieszać i smacznego
Fasolę namoczyć , następnego dnia ugotować, jajka ugotować, cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć na maśle na złoty kolor. Wszystko przepuścić przez maszynkę, dać majonez, musztardę, doprawić do smaku, dokładnie wymieszać i smacznego