Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna pasta na piątkowe śniadanko:)
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 21
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 209
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 21
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 209
Składniki
Fasolę namoczyć , następnego dnia ugotować, jajka ugotować, cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć na maśle na złoty kolor. Wszystko przepuścić przez maszynkę, dać majonez, musztardę, doprawić do smaku, dokładnie wymieszać i smacznego
Fasolę namoczyć , następnego dnia ugotować, jajka ugotować, cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć na maśle na złoty kolor. Wszystko przepuścić przez maszynkę, dać majonez, musztardę, doprawić do smaku, dokładnie wymieszać i smacznego