Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta kanapkowa z makreli, ale z nietypowym dodatkiem - serem feta. Prosta, pyszna idealna na śniadanie!
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 179
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22409
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 208
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 179
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22409
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 208
Składniki
Makrelę razem z sosem i serem feta ugniatamy widelcem. Ogórki, paprykę i oliwki kroimy drobno, mieszamy z rybą. Całość doprawiamy pieprzem i ostrą papryką. Pastę polecam przygotować wieczorem, bo po przegryzieniu jest zdecydowanie lepsza.