Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta kanapkowa z makreli, ale z nietypowym dodatkiem - serem feta. Prosta, pyszna idealna na śniadanie!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 93
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 69
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 93
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 69
Składniki
Makrelę razem z sosem i serem feta ugniatamy widelcem. Ogórki, paprykę i oliwki kroimy drobno, mieszamy z rybą. Całość doprawiamy pieprzem i ostrą papryką. Pastę polecam przygotować wieczorem, bo po przegryzieniu jest zdecydowanie lepsza.