Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6177
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 165
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6177
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 165
Składniki
W przedszkolu na śniadanie podawano nam kanapki z pastą rybną. Była tak smaczna, że do tej pory pamiętam jej smak i zdecydowałam się go odtworzyć. Pozdrowienia dla Pań kucharek. Obrałam makrelę ze skóry i ości, dałam ja do miseczki, jeszcze po łyżce majonezu i śmietany, trochę drobno pokrojonej cebuli, pieprz i pokrojona natka. Rybę rozgniotłam widelcem i wymieszałam.
Świetnie smakuje z kiełkami rukoli :) Smacznego :)