Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
W przedszkolu na śniadanie podawano nam kanapki z pastą rybną. Była tak smaczna, że do tej pory pamiętam jej smak i zdecydowałam się go odtworzyć. Pozdrowienia dla Pań kucharek. Obrałam makrelę ze skóry i ości, dałam ja do miseczki, jeszcze po łyżce majonezu i śmietany, trochę drobno pokrojonej cebuli, pieprz i pokrojona natka. Rybę rozgniotłam widelcem i wymieszałam.
Świetnie smakuje z kiełkami rukoli :) Smacznego :)