Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Składniki
W przedszkolu na śniadanie podawano nam kanapki z pastą rybną. Była tak smaczna, że do tej pory pamiętam jej smak i zdecydowałam się go odtworzyć. Pozdrowienia dla Pań kucharek. Obrałam makrelę ze skóry i ości, dałam ja do miseczki, jeszcze po łyżce majonezu i śmietany, trochę drobno pokrojonej cebuli, pieprz i pokrojona natka. Rybę rozgniotłam widelcem i wymieszałam.
Świetnie smakuje z kiełkami rukoli :) Smacznego :)