Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta rybna ze szczypiorem,jajkiem na chleb. Polecam.
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5283
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2420
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5283
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2420
Składniki
Makrelę obieramy ze skóry i ości, ugniatamy widelcem. Szczypior razem z cebulkami myjemy, osuszamy i drobno kroimy, dodajemy do rozdrobnionej ryby. Jajka gotujemy na twardo 8 minut w 100 stopniach Celsjusza, studzimy, obieramy ze skorupek i drobno kroimy.
Drobno pokrojone jajka dodajemy do miseczki z rybą i szczypiorem, doprawiamy pieprzem ziołowym i solą i jeszcze rozgniatamy widelcem, mieszamy. Tak gotową pastę przykrywamy talerzykiem i wstawiamy do lodówki na pół godziny żeby składniki przeszły smakiem. Smacznego!!!