Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa pasta kanapkowa z makreli wędzonej z twarogiem i cebulą doskonała na śniadanie lub kolację. W kilkanaście minut zrobisz pyszną pastę, która nie tylko zachwyci domowników, ale będzie też świetnym dodatkiem do przekąsek imprezowych. Jest delikatna w smaku, po prostu idealna. Sięgnij po sprawdzony przepis :-)
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1508
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 676
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1508
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 676
Składniki
Makrelę obrać z ości i mięso rozdrobnić widelcem. Twaróg również rozdrobnić widelcem. Cebulę i ogórek kiszony drobno pokroić, a pietruszkę posiekać. W misce wymieszać makrelę, cebulę, ogórek, pietruszkę i dodać jogurt, musztardę. Na koniec doprawić sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Gotowe, polecam :-) SMACZNEGO!!!