Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję dziś przepis na szybką i prostą pastę na chleb z tuńczykiem, bez potrzeby gotowania innych składników. Jest przepyszna, serdecznie polecam :-)
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 15
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 15
Składniki
1. Do miski wrzucamy tuńczyka wraz z oliwą i rozdrabniamy widelcem. 2. Cebulę, plastry papryki i ogórki drobno siekamy, dorzucamy do tuńczyka, mieszamy. 3. Na końcu dodajemy 2-3 łyżki musztardy, trochę soli i pieprzu, mieszamy i pasta gotowa. Najlepiej smakuje schłodzona, ale co bardziej głodni mogą zajadać od razu, najlepiej ze świeżym chlebkiem z masłem. Smacznego :-)