Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z tuńczykiem i dodatkami na chleb

Pasta z tuńczykiem i dodatkami na chleb

Autor:

Przepisów i artykułów: 119 Ocena: 2043

Dodano:

Odsłon: 3502

Proponuję dziś przepis na szybką i prostą pastę na chleb z tuńczykiem, bez potrzeby gotowania innych składników. Jest przepyszna, serdecznie polecam :-)

Składniki

  • 1 puszka tuńczyka w oliwie
  • 1 cebula
  • 2 płaty papryki konserwowej
  • 2 ogórki kiszone
  • 2-3 łyżeczki musztardy
  • sól i pieprz
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. 1. Do miski wrzucamy tuńczyka wraz z oliwą i rozdrabniamy widelcem.

    2. Cebulę, plastry papryki i ogórki drobno siekamy, dorzucamy do tuńczyka, mieszamy.

    3. Na końcu dodajemy 2-3 łyżki musztardy, trochę soli i pieprzu, mieszamy i pasta gotowa. Najlepiej smakuje schłodzona, ale co bardziej głodni mogą zajadać od razu, najlepiej ze świeżym chlebkiem z masłem.
    Smacznego :-)

Twoje notatki do przepisu

Wideo do przepisu:

Komentarze do przepisu (11)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń