Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję dziś przepis na szybką i prostą pastę na chleb z tuńczykiem, bez potrzeby gotowania innych składników. Jest przepyszna, serdecznie polecam :-)
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 609
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12249
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13504
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2753
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 609
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12249
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13504
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2753
Składniki
1. Do miski wrzucamy tuńczyka wraz z oliwą i rozdrabniamy widelcem. 2. Cebulę, plastry papryki i ogórki drobno siekamy, dorzucamy do tuńczyka, mieszamy. 3. Na końcu dodajemy 2-3 łyżki musztardy, trochę soli i pieprzu, mieszamy i pasta gotowa. Najlepiej smakuje schłodzona, ale co bardziej głodni mogą zajadać od razu, najlepiej ze świeżym chlebkiem z masłem. Smacznego :-)