Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam bardzo smaczną pastę na kanapki, lekką i zdrową.
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5298
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8592
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17434
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 576
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5298
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8592
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17434
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 576
Składniki
Jajko ugotować na twardo i po wystudzeniu drobno posiekać, odsączonego tuńczyka i twaróg rozgnieść widelcem, cebulę i ogórka pokroić w kostkę, pomidorki suszone pokroić na niewielkie kawałki. Wszystkie składniki połączyć i dokładnie wymieszać, dodać koper i majonez i doprawić do smaku pieprzem i solą. Gotową pastą posmarować kanapki , na każdej położyć plasterek pomidora i ogórka i listek bazylii. Życzę SMACZNEGO śniadanka.