Pyszna na kolację lub śniadanie:)
Pasta z twarogu i śledzi w oleju.
Składniki
- twaróg połtłusty 50dkg
- puszka śledzi w oleju
- śmietana 12% 300ml,lub jogurt naturalny
- garść rukoli
- czubryca zielona 1 łyżeczka
- zioła toskańskie 1 łyżeczka
- cebula średnia
- Natka pietruszki 2 gałązki
- Pieprz czarny i sol do smaku
Składniki
- twaróg połtłusty 50dkg
- puszka śledzi w oleju
- śmietana 12% 300ml,lub jogurt naturalny
- garść rukoli
- czubryca zielona 1 łyżeczka
- zioła toskańskie 1 łyżeczka
- cebula średnia
- Natka pietruszki 2 gałązki
- Pieprz czarny i sol do smaku

Etapy przygotowania
Twaróg rozgnieść widelcem,śledzie odcedzić z oleju i dodać do twarogu . Również rozgnieść widelcem. Dodać wszystkie przyprawy,rukolę, posiekaną natkę i cebulę. Wlać śmietanę i dokładnie wymieszać.Zajadać z pieczywem. Smacznego życzę!

Przepis w Waszym wykonaniu (13)


Komentarze do przepisu (1)
Ostatnio komentowane przepisy
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 48
Świetnie prezentuje się na świątecznym stole.
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Warzywa
- Ziemniaki
- Nabiał
- Przyprawy
- Śledziowe
- Dla zdrowia
Odsłon: 333
Ziemniaki księżnej to puree ziemniaczane z dodatkiem jajek i masła, które po...
Odsłon: 99
Ostatnio komentowane przepisy
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 48
Świetnie prezentuje się na świątecznym stole.
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Warzywa
- Ziemniaki
- Nabiał
- Przyprawy
- Śledziowe
- Dla zdrowia
Odsłon: 333
Ziemniaki księżnej to puree ziemniaczane z dodatkiem jajek i masła, które po...
Odsłon: 99



Składniki
- twaróg połtłusty 50dkg
- puszka śledzi w oleju
- śmietana 12% 300ml,lub jogurt naturalny
- garść rukoli
- czubryca zielona 1 łyżeczka
- zioła toskańskie 1 łyżeczka
- cebula średnia
- Natka pietruszki 2 gałązki
- Pieprz czarny i sol do smaku
Twaróg rozgnieść widelcem,śledzie odcedzić z oleju i dodać do twarogu . Również rozgnieść widelcem. Dodać wszystkie przyprawy,rukolę, posiekaną natkę i cebulę. Wlać śmietanę i dokładnie wymieszać.Zajadać z pieczywem. Smacznego życzę!