Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna na kolację lub śniadanie:)
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 209
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1080
Polecam.
Odsłon: 1062
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 209
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1080
Polecam.
Odsłon: 1062
Składniki
Twaróg rozgnieść widelcem,śledzie odcedzić z oleju i dodać do twarogu . Również rozgnieść widelcem. Dodać wszystkie przyprawy,rukolę, posiekaną natkę i cebulę. Wlać śmietanę i dokładnie wymieszać.Zajadać z pieczywem. Smacznego życzę!