Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna na kolację lub śniadanie:)
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 118
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1223
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 207
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 118
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1223
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 207
Składniki
Twaróg rozgnieść widelcem,śledzie odcedzić z oleju i dodać do twarogu . Również rozgnieść widelcem. Dodać wszystkie przyprawy,rukolę, posiekaną natkę i cebulę. Wlać śmietanę i dokładnie wymieszać.Zajadać z pieczywem. Smacznego życzę!