Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z twarogu,rzodkiewek,ogórka i koperku.

Pasta z twarogu,rzodkiewek,ogórka i koperku.

Autor:

Przepisów i artykułów: 848 Ocena: 16688

Dodano:

Odsłon: 743

Idealne połączenie,bardzo smaczne na kolację lub śniadanie:)

Składniki

  • twaróg półtłusty 600g
  • 4 duże rzodkiewki
  • 1/2 surowego małego ogorka
  • zielona cebulka
  • Koperek
  • śmietana 12% 200g
  • śmietana18% kopiata łyżka
  • pieprz i sól do smaku
3-4 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Pasta z twarogu,rzodkiewek,ogórka i koperku.

Przygotowanie

  1. Twaróg rozgnieść widelcem
    Rzodkiewki iogórka zetrzeć na grubych oczkach tarła.

    Koperek posiekać,a cebulkę drobno pokroić.

    Dodać sól,pieprz śmietany i wymieszać.

    Szybko,smacznie i wiosennie.

  2. Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (18)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń