Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z twarogu z sardynkami

Pasta z twarogu z sardynkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 66 Ocena: 249

Dodano:

Odsłon: 155

Genialna w swojej prostocie.

Składniki

  • 250 g twarogu
  • 125 g sardynek w oliwie
  • 2-3 łyżki posiekanego szczypioru lub cebulki dymki
  • 2 łyżki majonezu
  • sól pieprz
  • łyżeczka lubczyku
3-4 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. twaróg rozgnieść widelcem, dodać sardynki odsączone z oliwy.dodać majonez.wszystko wymieszać widelcem z przyprawami i szczypiorkiem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń