Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję pastę z wędzonego pstrąga. Nie byłabym sobą, gdybym trochę nie namieszała :-) Najlepsza oczywiście będzie z pstrąga z pobliskiej wędzarni :-)
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119042
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8834
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3201
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2841
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119042
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8834
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3201
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2841
Składniki
Pstrąga obieram i delikatnie blenduję (można go również rozgnieść widelcem). Następnie dodaję pozostałe składniki, wszystkie drobniutko pokrojone w kosteczkę, a na koniec pokruszony twaróg. Całość mieszam w miseczce i doprawiam solą oraz pieprzem. SMACZNEGO!!!