Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z wędzonego pstrąga z kaparami

Pasta z wędzonego pstrąga z kaparami

Autor:

Przepisów i artykułów: 133 Ocena: 977

Dodano:

Odsłon: 1406

Proponuję pastę z wędzonego pstrąga. Nie byłabym sobą, gdybym trochę nie namieszała :-) Najlepsza oczywiście będzie z pstrąga z pobliskiej wędzarni :-)

Składniki

  • 1 wędzony pstrąg
  • 8 szt. dużych marynowanych kaparów (jabłuszka kaparowe)
  • 6 szt. zielonych oliwek
  • 1 mała cebula czerwona
  • 1 ogórek konserwowy
  • 10 dag półtłustego twarogu
  • sól i pieprz do smaku
3-4 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Pasta z wędzonego pstrąga z kaparami

Przygotowanie

  1. Pstrąga obieram i delikatnie blenduję (można go również rozgnieść widelcem). Następnie dodaję pozostałe składniki, wszystkie drobniutko pokrojone w kosteczkę, a na koniec pokruszony twaróg. Całość mieszam w miseczce i doprawiam solą oraz pieprzem.

    SMACZNEGO!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń