Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienita pasta do pieczywa.Serdecznie polecam:)
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 967
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13574
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 967
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13574
Składniki
Obrać z mięsa nóżkę i drobno pokroić. Paprykę,cebulę,łodyżki czosnku i brokuł pokroić w kostkę. ( ząbki czosnku posadziłam w skrzynce,stąd mam zielone świeże pędy) Dodać po łyżce majonezu,musztardy i jogurtu. Popieprzyć i posolić do smaku. Wymieszać i zostawić na 15min,by smaki przeszły sobą.
Smacznego życzę!