Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Święta, święta i po świętach. Co z rzeżuchą? Oczywiście żal wyrzucić, więc trzeba ją wykorzystać w kuchni. Osobiście lubię jej wyrazisty, lekko ostrawy smak i chętnie używam rzeżuchy w kuchni, na ogół do sałatek. Dzisiaj postanowiłam wrzucić garść rzeżuszki do pasty rybnej. Pychotka, polecam gorąco.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2722
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1517
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2722
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1517
Składniki
Makrelę dokładnie obieramy ze skóry i pozbawiamy ości. Mięso ryby przekładamy do miseczki, dodajemy serek homogenizowany i całość starannie ucieramy widelcem, aż do uzyskania jednolitej masy. Do pasty dodajemy posiekaną rzeżuchę, mieszamy. Smacznego.