Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasztet domowy w galarecie

Pasztet domowy w galarecie

Autor:

Przepisów i artykułów: 156 Ocena: 891

Dodano:

Odsłon: 112

Wspaniały dodatek do świątecznego śniadania. Pasztet domowy (zapraszam do mojego przepisu: Pasztet domowy) zanurzony w pysznej galarecie.

Składniki

  • Pasztet domowy (kilka plastrów)
  • Żelatyna czysta lub bulionowa (1opak.)
  • Sól (do żelatyny czystej) - szczypta
  • Dodatki: korniszony, jajka i.t.p.
> 6 os. > 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. 1. Żelatynę rozpuszczam w wodzie. Czekam aż ostygnie ale nie stężeje.
    2. Schłodzony pasztet kroję w plastry lub kawałki
    3. Pasztet kładę na paterę i ozdabiam.
    4. Zalewam zimną żelatyną.

  2. 5. Wkładam do lodówki do stężenia żelatyny.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń