Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jagnięcina jest niezwykle smacznym, aromatycznym i soczystym mięsem. Udziec bądź łopatka są idealne na odświętną pieczeń a jej przygotowanie nie zajmuje dużo czasu.
rękaw do pieczenia, szpadki do zrazów lub wykałaczki
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10363
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336710
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4189
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423345
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10363
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336710
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4189
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423345
Składniki
Kupiłam łopatkę , już bez łopatki tylko z jedną kością. Zostawiłam ją dla smaku
Łopatkę obficie posypałam przyprawami a zgniecione ząbki czosnku powtykałam w zakamarki. Łopatkę spięłam szpadkami do zrazów. Zostawiłam ją na pół dnia aby przeszła przyprawami.
Łopatkę ułożyłam w rękawie na mieszance warzyw jakie miałam pod ręką. warzywa skropiłam oliwą i posoliłam. Całość piekłam 2 godziny w 185 stopniach. Wyśmienita jest na zimno i ciepło.
Smacznego :)