Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Awokado pieczone z pomidorkami koktajlowymi i serem pleśniowym. Proste do przygotowania a zarazem wykwintne śniadanie.
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 65091
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 518
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 5797
Chcesz przygotować obiad na niedzielę, który nie tylko zachwyci wszystkich do...
Odsłon: 600
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 65091
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 518
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 5797
Chcesz przygotować obiad na niedzielę, który nie tylko zachwyci wszystkich do...
Odsłon: 600
Składniki
Awokado rozciąć wzdłuż i usunąć pestkę.
We wgłębienia po pestce włożyć po jednym pomidorku koktajlowym.
Na wierzchu ułożyć kawałki sera pleśniowego.
Awokado umieścić w naczyniu żaroodpornym i wstawić do piekarnika z włączonymi grzałkami górną i dolną, rozgrzanego do 230 stopni Celsjusza.
Piec przez 15 minut.
Podawać tuż po upieczeniu.