Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Awokado pieczone z pomidorkami koktajlowymi i serem pleśniowym. Proste do przygotowania a zarazem wykwintne śniadanie.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4579
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12356
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5679
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7027
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4579
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12356
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5679
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7027
Składniki
Awokado rozciąć wzdłuż i usunąć pestkę.
We wgłębienia po pestce włożyć po jednym pomidorku koktajlowym.
Na wierzchu ułożyć kawałki sera pleśniowego.
Awokado umieścić w naczyniu żaroodpornym i wstawić do piekarnika z włączonymi grzałkami górną i dolną, rozgrzanego do 230 stopni Celsjusza.
Piec przez 15 minut.
Podawać tuż po upieczeniu.