Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Awokado pieczone z pomidorkami koktajlowymi i serem pleśniowym. Proste do przygotowania a zarazem wykwintne śniadanie.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13119
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1485
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14426
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5965
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13119
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1485
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14426
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5965
Składniki
Awokado rozciąć wzdłuż i usunąć pestkę.
We wgłębienia po pestce włożyć po jednym pomidorku koktajlowym.
Na wierzchu ułożyć kawałki sera pleśniowego.
Awokado umieścić w naczyniu żaroodpornym i wstawić do piekarnika z włączonymi grzałkami górną i dolną, rozgrzanego do 230 stopni Celsjusza.
Piec przez 15 minut.
Podawać tuż po upieczeniu.