Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak po meksykańsku.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1684
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1480
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1472
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1691
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1684
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1480
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1472
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1691
Składniki
Marchewki pokroić w kostkę, a cebulę na półpierścienie. Na patelnię wlej niewielką ilość oleju, włóż cebulę i usmaż, a następnie marchewkę. Dodaj kawałki kurczaka do cebuli i marchewki, smaż przez kolejne 7 minut, od czasu do czasu mieszając. Dodaj pomidory, pokrój w cząstki i gotuj na wolnym ogniu przez 3 minuty. Następnie dodaj koncentrat pomidorowy i wodę i smaż przez 3 minuty. Następnie dodaj paprykę z puszki i kukurydzę w puszkach i gotuj na wolnym ogniu przez kolejne 5 minut. Drobno posiekaj czosnek i koperek i dodaj 1 minutę, aż potrawa będzie gotowa. Najlepiej podawać kurczaka po meksykańsku z prostymi dodatkami