Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica to zawsze dobry pomysł na początek dnia :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8443
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 523
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8443
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 523
Składniki
Kroimy drobno paprykę słodką Z pikantnej papryczki usuwamy nasiona i również drobno kroimy. Rozgrzewamy masło na patelni i wrzucamy paprykę. Następnie kroimy drobno salami - dorzucamy do papryki, chwilkę smażymy. Kroimy w drobną kostkę cebulkę - dodajemy na patelnię Smażymy aż warzywa zmiękną.
Rozbijamy jajka do miski, solimy i wylewamy na patelnię. Mieszając smażymy do ścięcia jajek.
Smacznego :)