Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7940
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1257
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13726
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7940
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1257
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13726
Składniki
Parówkę pokroić na cieniutkie plasterki. Cukinię i pieczarki pokroić w kostkę mniej więcej rozmiarów plasterka parówki. Cebulę poszatkować drobno. Przygotować gęste ciasto. Na rozgrzany olej nałożyć ciasto. na wierzch szybko poukładać cukinię, pieczarki, parówkę, obsypać cebulą i przykryć odrobiną ciasta. Kiedy się podsmaży przewrócić. Podawać na gorąco z ulubionym sosem. Smacznego.