Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1152
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13194
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1152
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13194
Składniki
Parówkę pokroić na cieniutkie plasterki. Cukinię i pieczarki pokroić w kostkę mniej więcej rozmiarów plasterka parówki. Cebulę poszatkować drobno. Przygotować gęste ciasto. Na rozgrzany olej nałożyć ciasto. na wierzch szybko poukładać cukinię, pieczarki, parówkę, obsypać cebulą i przykryć odrobiną ciasta. Kiedy się podsmaży przewrócić. Podawać na gorąco z ulubionym sosem. Smacznego.