Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, pyszne, tanie, szybkie....Smak mojego dzieciństwa... Można podać na obiad jako danie główne albo na śniadanie... Najlepiej smakują na ciepło
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 451
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5618
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 451
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5618
Składniki
Wszystkie składniki przełożyć do miski, wyrobić ciasto, które powinno mieć konsystencję bardzo gęstej śmietany. Wyrobione ciasto przełożyć na blat, uformować gruby wałek, pociąć na kawałki. Każdy kawałek rozpłaszczyć.
Placki smażyć na gorącym oleju po parę minut z każdej strony.