Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, pyszne, tanie, szybkie....Smak mojego dzieciństwa... Można podać na obiad jako danie główne albo na śniadanie... Najlepiej smakują na ciepło
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 154
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1249
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 225
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 154
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1249
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 225
Składniki
Wszystkie składniki przełożyć do miski, wyrobić ciasto, które powinno mieć konsystencję bardzo gęstej śmietany. Wyrobione ciasto przełożyć na blat, uformować gruby wałek, pociąć na kawałki. Każdy kawałek rozpłaszczyć.
Placki smażyć na gorącym oleju po parę minut z każdej strony.