Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O poranku słodkie, bardzo kokosowe placuszki
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8163
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 415
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8163
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 415
Składniki
Białka oddzielić od żółtek i ubić je na pianę, potem dodać żółtka i dalej ubijać, na koniec wlać mleko, dodać mąkę kokosową i proszek. Wymieszać. Smażyć nakładając porcję łyżką na rozgrzany olej. Najlepiej smażyć na średnim ogniu.
Usmażone przełożyć na ręcznik papierowy na chwilę. Podawać z owocami.