Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O poranku słodkie, bardzo kokosowe placuszki
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 361
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 361
Składniki
Białka oddzielić od żółtek i ubić je na pianę, potem dodać żółtka i dalej ubijać, na koniec wlać mleko, dodać mąkę kokosową i proszek. Wymieszać. Smażyć nakładając porcję łyżką na rozgrzany olej. Najlepiej smażyć na średnim ogniu.
Usmażone przełożyć na ręcznik papierowy na chwilę. Podawać z owocami.