Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O poranku słodkie, bardzo kokosowe placuszki
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 94
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4328
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2605
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 94
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4328
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2605
Składniki
Białka oddzielić od żółtek i ubić je na pianę, potem dodać żółtka i dalej ubijać, na koniec wlać mleko, dodać mąkę kokosową i proszek. Wymieszać. Smażyć nakładając porcję łyżką na rozgrzany olej. Najlepiej smażyć na średnim ogniu.
Usmażone przełożyć na ręcznik papierowy na chwilę. Podawać z owocami.