Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonałe na obiad, śniadanie i kolację. Idealnie pasują do świeżych surówek.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 549
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16818
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 592
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 549
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16818
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 592
Składniki
Ziemniaki gotujemy w dobrze osolonej wodzie. Potem rozgniatamy tłuczkiem i studzimy. Przekładamy do miski razem z drobno pokrojonymi paluszkami krabowymi, natką pietruszki, jajkiem , 1 łyżką bułki tartej i przyprawami. Mieszamy składniki, formujemy kotlety i obtaczamy z bułce tartej. Smażymy z obu stron na rozgrzanej patelni do przyrumienienia.