Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonałe na obiad, śniadanie i kolację. Idealnie pasują do świeżych surówek.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 792
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 792
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Ziemniaki gotujemy w dobrze osolonej wodzie. Potem rozgniatamy tłuczkiem i studzimy. Przekładamy do miski razem z drobno pokrojonymi paluszkami krabowymi, natką pietruszki, jajkiem , 1 łyżką bułki tartej i przyprawami. Mieszamy składniki, formujemy kotlety i obtaczamy z bułce tartej. Smażymy z obu stron na rozgrzanej patelni do przyrumienienia.