Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonałe na obiad, śniadanie i kolację. Idealnie pasują do świeżych surówek.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 348
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1207
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1268
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13417
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 348
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1207
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1268
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13417
Składniki
Ziemniaki gotujemy w dobrze osolonej wodzie. Potem rozgniatamy tłuczkiem i studzimy. Przekładamy do miski razem z drobno pokrojonymi paluszkami krabowymi, natką pietruszki, jajkiem , 1 łyżką bułki tartej i przyprawami. Mieszamy składniki, formujemy kotlety i obtaczamy z bułce tartej. Smażymy z obu stron na rozgrzanej patelni do przyrumienienia.