Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonałe na obiad, śniadanie i kolację. Idealnie pasują do świeżych surówek.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7884
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1131
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13654
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7884
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1131
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13654
Składniki
Ziemniaki gotujemy w dobrze osolonej wodzie. Potem rozgniatamy tłuczkiem i studzimy. Przekładamy do miski razem z drobno pokrojonymi paluszkami krabowymi, natką pietruszki, jajkiem , 1 łyżką bułki tartej i przyprawami. Mieszamy składniki, formujemy kotlety i obtaczamy z bułce tartej. Smażymy z obu stron na rozgrzanej patelni do przyrumienienia.