Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne lekkie śniadanie, dostarczające dużo wartości odżywczych.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5363
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 231
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 835
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 950
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 158
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5363
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 231
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 835
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 950
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 158
Składniki
Blendujemy banany ( lub inne sezonowe owoce ), do pucharka dajemy jogurt, następnie kilka łyżek płatków. Na płatki nakładamy mus bananowy, następnie wsypujemy płatki migdałowe i żurawinę ,wszystko dekorujemy świeżymi owocami.Możemy ułożyć kilka warstw ,w zależności od wielkości pucharka:)Bardzo sycące śniadanie ,możemy schłodzić w lodówce przed podaniem.