Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makro 360 kcal | 33g B | 10,4g T | 31g W
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 514
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 157
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 514
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 157
Składniki
Wszystkie składniki mieszamy ze sobą i odstawiamy na kilka minut do zgęstnienia. Jabłko kroimy w kosteczkę i dodajemy do masy. Patelnie smarujemy cienko oliwą i wykładamy po ok. Łyżce masy. Na środek wlewamy łyżkę wody i przykrywamy pokrywką. Gdy na powierzchni pojawią się bąbelki przekładamy ma drugą stronę.