Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zapraszam Was do skorzystania ze smacznej przekąski z chleba tostowego zapiekanej z szynką i sera żółtego. Nawet nie myślałam że wyjdzie taka smaczna. Chrupiąca z wierzchu , a w środku ciągnący się ser żółty. Polecam jako przekąskę i na obfite pyszne śniadanko.
patelnia, naczynie na panierkę, widelec,
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 101
Błyskawiczna owsianka z twarogiem i borówkami, którą przygotujesz w kilka min...
Odsłon: 39
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 35654
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 101
Błyskawiczna owsianka z twarogiem i borówkami, którą przygotujesz w kilka min...
Odsłon: 39
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 35654
Składniki
Kromki chleba tostowego rozkładamy do par, czyli po dwie. Na jednej kromce rozkładamy plaster szynki i plaster sera, zakrywamy druga kromka. Tak przygotowane kromki panierujemy w rozbełtanych jajkach , a nastepnie obtaczamy w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony na złoty kolor, ja oczywiście mocniej przysmażam bo tak lubimy. Smacznego
Panierowanie kanapek tostowych.
Smażenie.
Przekąska gotowa do podania.