Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 16-09-2023
Niesamowicie delikatny i nie opada.
patelnia z pokrywą, szatkownica/ mandolina
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11691
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1269
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12308
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3014
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11691
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1269
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12308
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3014
Składniki
Jaja trzeba roztrzepać ze śmietaną na gładką masę, i doprawić ją przyprawami. Cukinię najlepiej pokroić na cieniutkie plasterki na mandolinie lub szatkownicy. Na podgrzaną i wytłuszczoną patelnię daje się plastry cukinii, wylewa się jaja, i przykrywa pokrywką. Musi się ściąć na mniejszym ogniu. Dobry jest na ciepło i zimno. Smacznego :)