Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może i banalne śniadanie,bądź deser, ale jakie dobre :) Ozdobione brzoskwinią :)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4945
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13368
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5828
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7507
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4945
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13368
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5828
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7507
Składniki
W małym garnuszku roztopić masło, a następnie odstawić do wystygnięcia .
W misce połączyć jajka z mlekiem,a następnie dodać wszystkie suche składniki i dobrze wymieszać. Następnie do masy dodać masło i wymieszać.
Z jabłek wyciąć twardy środek i pokroić jabłko w plasterki. Nasze plasterki zanurzyć w cieście i położyć na patelni.
Brzoskwinie obrać,pokroić i ozdobić