Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na sobotnie leniwe śniadanie.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 38
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 94
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2817
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4179
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 38
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 94
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2817
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4179
Składniki
Jajko roztrzep z cukrem i solą. Dodaj kefir, oraz mąkę z sodą. Wszystko dokładnie wymieszaj.
Na patelni rozgrzej olej i łyżka nakładaj porcję ciasta, smaż na złoty kolor z obu stron.
Wyjmuj na ręcznik papierowy aby odsączyć z tłuszczu. Przed podaniem posyp cukrem pudrem.