Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe śniadanie lub kolacja. Najlepiej podawać z dżemem.
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 3676
Prosty przepis na golonki zapiekane w piwnej marynacie. Tak przygotowane mięs...
Odsłon: 36563
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 114
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 615
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 3676
Prosty przepis na golonki zapiekane w piwnej marynacie. Tak przygotowane mięs...
Odsłon: 36563
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 114
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 615
Składniki
Z mąki, jajek i mleka zrobić gęstsze ciasto naleśnikowe. Na dużych oczkach zetrzeć jabłka i dodać do ciasta. Dodać skórkę z cytryny i 2 łyżeczki soku z cytryny (soku w zależności od ilości ciasta można dodać więcej aby było wyczuwalne) wszystko wymieszać. Otrzymamy gęste ciasto. Smażyć na odrobinie oleju z każdej strony. Podawać z dżemem i świeżymy owocami polane miodem. Smacznego