Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To nic innego tylko jaja smażone w krążkach papryki. Doskonałe na imprezy.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 115
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1809
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14433
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19529
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 115
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1809
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14433
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19529
Składniki
Przygotuj dobrą nieprzywierającą patelnię Paprykę myjemy i kroimy na krążki. Im mniejszy tym musi być wyższy, aby jajko nie wylało się za zewnątrz. Krążki papryki smażymy na początku, przez krótką chwilę same. Dzięki temu przywrą do patelni. W każdy wbijamy surowe jajko, solimy i pieprzymy. Przykrywamy pokrywką, aby szybciej się ścięły. Smacznego.