Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To nic innego tylko jaja smażone w krążkach papryki. Doskonałe na imprezy.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1307
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1110
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 301
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1307
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1110
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 301
Składniki
Przygotuj dobrą nieprzywierającą patelnię Paprykę myjemy i kroimy na krążki. Im mniejszy tym musi być wyższy, aby jajko nie wylało się za zewnątrz. Krążki papryki smażymy na początku, przez krótką chwilę same. Dzięki temu przywrą do patelni. W każdy wbijamy surowe jajko, solimy i pieprzymy. Przykrywamy pokrywką, aby szybciej się ścięły. Smacznego.