Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To nic innego tylko jaja smażone w krążkach papryki. Doskonałe na imprezy.
Łatwe i proste ciasto z makiem i kremem budyniowym. Każdy sobie poradzi z jeg...
Odsłon: 114
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 77
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 143
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 84
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 175
Łatwe i proste ciasto z makiem i kremem budyniowym. Każdy sobie poradzi z jeg...
Odsłon: 114
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 77
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 143
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 84
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 175
Składniki
Przygotuj dobrą nieprzywierającą patelnię Paprykę myjemy i kroimy na krążki. Im mniejszy tym musi być wyższy, aby jajko nie wylało się za zewnątrz. Krążki papryki smażymy na początku, przez krótką chwilę same. Dzięki temu przywrą do patelni. W każdy wbijamy surowe jajko, solimy i pieprzymy. Przykrywamy pokrywką, aby szybciej się ścięły. Smacznego.