Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjna, prosta, szybka i bardzo smaczna. Każdy ma swój sposób na sałatkę rosyjską. U mnie wyszła prawie międzynarodówka, ale bardzo pyszna. Gorąco polecam.
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 430
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2158
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38643
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1350
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 430
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2158
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38643
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1350
Składniki
Rybę skrapiamy sokiem z cytryny, posypujemy przyprawą i odrobiną pieprzu.
Na patelni rozgrzewamy 1 -2 łyżki oleju i przesmażamy rybę. W saganku gotujemy wodę z solą, do wrzącej wody wsypujemy mieszankę meksykańską i gotujemy 8-10 minut. Usmażoną rybę przekładamy do salaterki, oprószamy szczyptą soli i odstawiamy do przestudzenia. Ugotowane warzywa odcedzamy i odstawiamy do ostudzenia. Rybę mieszamy z warzywami, doprawiamy solą i pieprzem.
Wygładzamy powierzchnię sałatki i smarujemy majonezem. Dekorujemy roszponką, natką pietruszki i kwiatami. Oczywiście wszystkie składniki są jadalne.