Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatkę tą robię na imprezy gdzie jest więcej osób,jest bardzo podzielna i wydajna,a poza tym smaczna:)
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 63
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 31
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 174
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 795
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 63
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 31
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 174
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 795
Składniki
Makaron ugotować al dente,przelać zimną wodą.Kabanosy przekroić wzdłuż i pokroić w cienkie plasterki.Ogórki kiszone pokroić w drobną kostkę.Paprykę konserwową pokroić w drobne kawałki.Wymieszać wszystko w misce,dodać kukurydzę,posiekany szczypiorek,koperek.
Dodać majonez,przyprawić solą i pieprzem.