Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Ekspresowa przekąska z grilla!
patyczki szaszłykowe, grill
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 373
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 167
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 373
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 167
Składniki
Miałam mrożone sardynki, musiałam im wyczyścić brzuszki, opłukane i osuszone nadziałam na patyczki.
Obsypałam je solą, pieprzem i lekko bułką tartą, zlałam oliwą z oliwek. Grillowałam dosłownie po 1,5 minuty z każdej strony a i to było chyba zbyt długo.
:D
Smacznego :)