Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Ekspresowa przekąska z grilla!
patyczki szaszłykowe, grill
Paprykarz szczeciński to wymieszane mięso ryb, ryż, koncentrat pomidorowy, o...
Odsłon: 23
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 111
Paprykarz szczeciński to wymieszane mięso ryb, ryż, koncentrat pomidorowy, o...
Odsłon: 23
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 111
Składniki
Miałam mrożone sardynki, musiałam im wyczyścić brzuszki, opłukane i osuszone nadziałam na patyczki.
Obsypałam je solą, pieprzem i lekko bułką tartą, zlałam oliwą z oliwek. Grillowałam dosłownie po 1,5 minuty z każdej strony a i to było chyba zbyt długo.
:D
Smacznego :)