Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Ekspresowa przekąska z grilla!
patyczki szaszłykowe, grill
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1046
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2956
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1046
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2956
Składniki
Miałam mrożone sardynki, musiałam im wyczyścić brzuszki, opłukane i osuszone nadziałam na patyczki.
Obsypałam je solą, pieprzem i lekko bułką tartą, zlałam oliwą z oliwek. Grillowałam dosłownie po 1,5 minuty z każdej strony a i to było chyba zbyt długo.
:D
Smacznego :)