Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne racuszki na śniadanie. Wspaniale smakują z kakao.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 374
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 53
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 396
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 374
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 53
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 396
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki ugotować w łupinach, obrać, utłuc dodać mąkę 1 jajko i przyprawy do smaku. Dokładnie wymieszać, formować placuszki i pośrodku każdego kłaść farsz z twarogu zmieszanego z surowym jajkiem. Zacisnąć brzegi, panierować w mące. Smażyć z obu stron na oleju. Podawać na gorąco z kwaśną śmietaną lub masełkiem dobrego gatunku.