Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie do zrobienia, stworzone dla miłośników serów
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 112
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 112
Składniki
Nagrzewasz tostownicę
Nagrzewasz tostownicę
Smarujesz chleb tostowy masłem, następnie serem kozim a pomiędzy dwie posmarowane kromki chleba tostowego wkładasz 2 plasterki sera żółtego morskiego
Smarujesz chleb tostowy masłem, następnie serem kozim a pomiędzy dwie posmarowane kromki chleba tostowego wkładasz 2 plasterki sera żółtego morskiego
Zapiekasz do czasu aż się ser stopi i chlebek zarumieni
Zapiekasz do czasu aż się ser stopi i chlebek zarumieni
Smacznego
Smacznego