Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wątróbki drobiowe, smażone z cebulką, podane z chlebem.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44597
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181934
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 173
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44597
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181934
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 173
Składniki
Oczyszczone ze ścięgien i żył wątróbki płuczemy zimną wodą, osuszamy na durszlaku.
Ocieknięte wątróbki przyprawiamy pieprzem do smaku i kładziemy na gorącą patelnię z tłuszczem. Smażymy z obu stron na rumiano.
Cebulę kroimy w plastry, solimy.
Dodajemy do smażącej się wątróbki. Smażymy pod przykryciem kilka razy mieszając.
Usmażone wątróbki układamy na talerz i podajemy z chlebkiem. Smacznego :)