Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wątróbki drobiowe, smażone z cebulką, podane z chlebem.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 182
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9429
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 995
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 182
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9429
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 995
Składniki
Oczyszczone ze ścięgien i żył wątróbki płuczemy zimną wodą, osuszamy na durszlaku.
Ocieknięte wątróbki przyprawiamy pieprzem do smaku i kładziemy na gorącą patelnię z tłuszczem. Smażymy z obu stron na rumiano.
Cebulę kroimy w plastry, solimy.
Dodajemy do smażącej się wątróbki. Smażymy pod przykryciem kilka razy mieszając.
Usmażone wątróbki układamy na talerz i podajemy z chlebkiem. Smacznego :)