Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wątróbki drobiowe, smażone z cebulką, podane z chlebem.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 298
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5098
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4878
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45044
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 662
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 298
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5098
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4878
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45044
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 662
Składniki
Oczyszczone ze ścięgien i żył wątróbki płuczemy zimną wodą, osuszamy na durszlaku.
Ocieknięte wątróbki przyprawiamy pieprzem do smaku i kładziemy na gorącą patelnię z tłuszczem. Smażymy z obu stron na rumiano.
Cebulę kroimy w plastry, solimy.
Dodajemy do smażącej się wątróbki. Smażymy pod przykryciem kilka razy mieszając.
Usmażone wątróbki układamy na talerz i podajemy z chlebkiem. Smacznego :)