Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki, smaczny posiłek z wykorzystaniem pozostałych ziemniaków z obiadu.
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 8841
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41736
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 4878
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45788
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 8841
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41736
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 4878
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45788
Składniki
Boczek kroimy w kostkę i smażymy na rozgrzanym tłuszczu.
Do smażącego się boczku dodajemy pokrojoną w pół plastry cebulę oraz kawałeczek papryczki chili. Doprawiamy solą i pieprzem ziołowym do smaku.
Gdy boczek i cebula będą ładnie podsmażone dodajemy pokrojone w kostkę gotowane ziemniaki. Smażymy około 10 minut i po tym czasie wbijamy jajka.
Mieszamy wszystkie składniki i smażymy do momentu ścięcia się jajek. Możemy posypać zieloną natką selera.
Podajemy na gorąco. Smacznego!!!