Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe śniadanie na dobry początek dnia :)
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 435
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8692
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3100
Polecam.
Odsłon: 1896
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 435
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8692
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3100
Polecam.
Odsłon: 1896
Składniki
Płatki dzień wcześniej wieczorem zalać wodą, można dodać szczyptę soli, ja nie dałam. Na drugi dzień rano płatki odsączyć z nadmiaru wody, dodać łuskany słonecznik i konfiturę z dyni, lub inną ulubioną. Smacznego.