Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak sadzone z parowką
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11052
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 244
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 374
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11052
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 244
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 374
Składniki
Parówkę trzeba rozciąć wzdłuż na pół prawie do końca. Dwa końce można spiąć wykałaczką aby parówka utworzyła serce. Na patelnie można dodać odrobinę oleju lub masło, na patelnię parówkę a do serduszka można wlać jajo. Trochę soli i pieprzu i parę minut na patelni i śniadanie gotowe! Smacznego :)