Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak sadzone z parowką
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 98
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9407
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 4925
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 41
Dziś do pracy.
Odsłon: 652
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 98
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9407
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 4925
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 41
Dziś do pracy.
Odsłon: 652
Składniki
Parówkę trzeba rozciąć wzdłuż na pół prawie do końca. Dwa końce można spiąć wykałaczką aby parówka utworzyła serce. Na patelnie można dodać odrobinę oleju lub masło, na patelnię parówkę a do serduszka można wlać jajo. Trochę soli i pieprzu i parę minut na patelni i śniadanie gotowe! Smacznego :)