Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak sadzone z parowką
Szybki w przygotowaniu i bardzo puszysty piernik, który można jeść zaraz po u...
Odsłon: 7096
Szybki posiłek, który sprawia radochę w szczególności dzieciom.
Odsłon: 22
Dziś sławetne (tam skąd pochodzi choć w Europie mało znane) ATAPAKUA - Gula...
Odsłon: 37
Przepis na tę miksturę dała mi tydzień temu moja koleżanka z pracy, prawdziwa...
Odsłon: 35
Szybki w przygotowaniu i bardzo puszysty piernik, który można jeść zaraz po u...
Odsłon: 7096
Szybki posiłek, który sprawia radochę w szczególności dzieciom.
Odsłon: 22
Dziś sławetne (tam skąd pochodzi choć w Europie mało znane) ATAPAKUA - Gula...
Odsłon: 37
Przepis na tę miksturę dała mi tydzień temu moja koleżanka z pracy, prawdziwa...
Odsłon: 35
Składniki
Parówkę trzeba rozciąć wzdłuż na pół prawie do końca. Dwa końce można spiąć wykałaczką aby parówka utworzyła serce. Na patelnie można dodać odrobinę oleju lub masło, na patelnię parówkę a do serduszka można wlać jajo. Trochę soli i pieprzu i parę minut na patelni i śniadanie gotowe! Smacznego :)