Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszyscy proszą mnie o ten przepis, przepyszne śniadanie dla zakochanych na Walentynki. Zobacz jakie to proste!
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 482
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 922
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 217
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 482
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 922
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 217
Składniki
Prowkę położyć miedzy dwa patyczki grylowe ,wówczas pokroj ,w ten sposób nóż nie dochodzi do końca i parowka jest fajnie pokrojona. Zwiń ją jak w obrączkę i połącz wykałaczką. Jajko odziel od żółtka, na patelnie wlej olej, postaw na gazie połóż parówkę , do środka wlej żółtko natomiast bialko po bokach parówki, posól, popieprz , posyp szczypiorkiem. Przykryj pokrywką i smaż na średnim ogniu 3 minuty. Przełóż na talerz ułóż pomidorki posyp szczypiorkiem. Smacznego! Jak tylko ukaże sie film na moim kanale na Youtube ,dodam linka.